Kredittkort med inntil 150.000 i kreditt !

Trygg handel på nett og i utlandet med kredittkort.

 

•  Søk flere kredittkort med en søknad

•  Kredittkort med rentefri periode i 30 dager

•  Kreditt inntil 150.000 kr

 

Kredittkort kan gi både fleksibilitet, personlig frihet og trygghet. Med et kredittkort har du muligheten til å kjøpe eller betale for det du må eller for det du ønsker uten å ha oppstarte midler.

Noen ganger er det for eksempel smartere å bruke kredittkort enn bankkort når du skal på reise! Da har du oftest både reiseforsikring og trygghet skulle noe skje!

Ved å be om tilbud godtar du vår personvernerklæring.
Låneeksempel: nom. rente 14.9%, eff. rente 15.87% 100 000 kr, o/1 år, kostnad: 8 208 kr, totalt 108 208 kr.

Hvordan fungerer det?

Har du tenkt på å få et nytt kredittkort, men trenger litt overbevisning?

Let ikke lenger! Vi har samlet fem av de beste fordelene ved å ha et kredittkort.

 

Kredittkort er kort som du kan bruke i stedet for vanlige bankkort. Den er perfekt for netthandel, reiser eller de gangene du trenger penger som du kan betale tilbake senere.

Les mer om hva et kredittkort er, her.

1. Økonomisk sikkerhet og oversikt
Du benytter ikke din egen bankkonto. På denne måten er bankkontoens sikkerhet beskyttet fordi ingen har tilgang til opplysningene dine. Du får også bedre oversikt over hvor du bruker pengene dine, noe som kan være nyttig hvis du har et kort du bruker til arbeidsutgifter eller et annet kort til reise. Å ha disse separate kortene hjelper deg med å holde oversikt over forbruksmønstrene dine.

 

2. Forbrukerbeskyttelse
Forbrukerbeskyttelse er en betydelig fordel med kredittkort. Hvis du kjøper noe på nett og det ikke er slik som selgeren lovet, eller hvis det er svindel involvert, vil du bli kompensert av kortleverandøren din. Dette betyr at du som forbruker av kredittkort er trygg når du handler på internett. Selv om en hacker stjal debetkort-informasjonen din, kunne de ikke få tak til pengene dine.

3. Forsikringer
Kredittkort kan gi deg og dine reisefølger reiseforsikring. I slike tilfeller gjelder forsikringen kun dersom du har betalt halvparten av reisen med kredittkort, men den vil ofte omfatte avlyste flyreiser, skader på leiebiler eller en rekke andre kjøpsforsikringer.

4. Tilgang til nødpenger
Du kan bruke et kredittkort som en nødssikkerhet, noe som gir deg sikkerhet dersom du plutselig skulle trenge mer penger enn du har på bankkontoen din.
Eller hvis du er så uheldig å miste eller få bankkortet ditt frastjålet, og du trenger penger, er det en fordel å ha et kredittkort for hånden.

5. Kredittkort gir mange fordeler og tilbyr ofte rabatter med dem.
Kort sagt, kredittkort er bra fordi de gir deg mange fordeler og rabatter. Du vil finne mange leverandører som tilbyr disse tjenestene. Kredittkortet er et smartkort å ha i lommeboken fordi det kan brukes over hele verden. De aller fleste terminaler vil akseptere Visa og MasterCard. Dette betyr at du kan betale for alt mens du er på farten, uansett hvor du er i verden.

Det er helt gratis og uforpliktende å sende en søknad til oss.

Våre hyggelige kundekonsulenter står klar til å hjelpe deg, det er bare å ringe oss hvis du har spørsmål på 69 36 06 66.

Vi har hjulpet nordmenn med lån siden 1985!