Finn det beste kredittkortet

✅Søk flere kredittkort med en søknad
✅Kredittkort med rentefri periode i 30 dager
✅Kreditt inntil 150.000 kr

Ved å be om tilbud godtar du vår personvernerklæring.
Låneeksempel: nom. rente 14.9%, eff. rente 15.87% 100 000 kr, o/1 år, kostnad: 8 208 kr, totalt 108 208 kr.

Vi samarbeider bla. med

TF Bank Mastercard

Effecktiv rente – 26.07%
Kredittgrense – 150000kr
Rentefri periode – 43 dager

 

√ Gebyrfritt kort med gratis uttak i hele verden

√ Gratis reise- og avbestillingsforsikring

Morrow Mastercard

Effecktiv rente – 24,42%
Kredittgrense – 100.000kr
Rentefri periode – 45 dager

 

√ Reise- og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert

√100% gebyrfritt!

Har du tenkt på å få et nytt kredittkort, men trenger litt overbevisning?

Let ikke lenger! Vi har samlet fem av de beste fordelene ved å ha et kredittkort.

 

Kredittkort er kort som du kan bruke i stedet for vanlige bankkort. Den er perfekt for netthandel, reiser eller de gangene du trenger penger som du kan betale tilbake senere.

 

Les mer om hva et kredittkort er, her.

 

1. Økonomisk sikkerhet og oversikt
Du benytter ikke din egen bankkonto. På denne måten er bankkontoens sikkerhet beskyttet fordi ingen har tilgang til opplysningene dine. Du får også bedre oversikt over hvor du bruker pengene dine, noe som kan være nyttig hvis du har et kort du bruker til arbeidsutgifter eller et annet kort til reise. Å ha disse separate kortene hjelper deg med å holde oversikt over forbruksmønstrene dine.

 

2. Forbrukerbeskyttelse
Forbrukerbeskyttelse er en betydelig fordel med kredittkort. Hvis du kjøper noe på nett og det ikke er slik som selgeren lovet, eller hvis det er svindel involvert, vil du bli kompensert av kortleverandøren din. Dette betyr at du som forbruker av kredittkort er trygg når du handler på internett. Selv om en hacker stjal debetkort-informasjonen din, kunne de ikke få tak til pengene dine.

3. Forsikringer
Kredittkort kan gi deg og dine reisefølger reiseforsikring. I slike tilfeller gjelder forsikringen kun dersom du har betalt halvparten av reisen med kredittkort, men den vil ofte omfatte avlyste flyreiser, skader på leiebiler eller en rekke andre kjøpsforsikringer.

4. Tilgang til nødpenger
Du kan bruke et kredittkort som en nødssikkerhet, noe som gir deg sikkerhet dersom du plutselig skulle trenge mer penger enn du har på bankkontoen din.
Eller hvis du er så uheldig å miste eller få bankkortet ditt frastjålet, og du trenger penger, er det en fordel å ha et kredittkort for hånden.

5. Kredittkort gir mange fordeler og tilbyr ofte rabatter med dem.
Kort sagt, kredittkort er bra fordi de gir deg mange fordeler og rabatter. Du vil finne mange leverandører som tilbyr disse tjenestene. Kredittkortet er et smartkort å ha i lommeboken fordi det kan brukes over hele verden. De aller fleste terminaler vil akseptere Visa og MasterCard. Dette betyr at du kan betale for alt mens du er på farten, uansett hvor du er i verden.